Головна

Реєстрація

Вхід
Четвер, 18.04.2024, 23:45
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Не салом єдиним...

 Хакнуть за 60 секунд. Как работают украинские хакеры

Украинцы все громче заявляют о себе в мире киберпреступности. Белый хакер рассказал Фокусу о своих чёрных коллегах

Во время избирательной кампании украинские хакеры регулярно напоминали о себе. 18 января пресс-служба Виктора Януковича сообщила, что сайт лидера Партии регионов пережил хакерскую атаку, из-за чего был недоступен более двух часов. В день первого тура выборов об атаке на свой портал сообщили о ... Читати далі »

Категорія: Не салом єдиним... | Просмотров: 842 | Дата: 23.02.2010 | Коментарі (0)

Збірна України з індорхокею здобула золото на Чемпіонаті Європи

Клуб "Сумчанка"Національна збірна України з індорхокею здобула вищу європейську нагороду, виборовши золото в XV жіночому Чемпіонаті Європи найвищого Дивізіону А, який фінішував 24 січня 2010 року в м. Дуйсбург (Німеччина). (Індорхокей - різновид хокею на траві, матчі проходять у закритих приміщеннях)

Керівництво національної збірної пояснює успіх наших спортсменок гарними умовами для тренувань та наслідуваністю спортивного досвіду. Про це на прес-конференції в УНІАН заявили президент Федерації хокею на траві Владлен КОВТУН та директор клубу «Сумчанка» - спортсменки якого становити збірну - Родіон КОЧУБЕЙ.

В.КОВТУН наголосив, що перехідний кубок Чемпіонату Європи з індорхокею вже присуджувався 15 разів, з них 13 ним володіла команда збірної Німеччини і один раз цієї честі було удостоєно англійців.

"Вперше за всю історію Чемпіонату Європи з індорхокею команда зі східної Європи – Українська Національна збірна – завоювала це право”, - зазначив він, додавши, що тепер на цьому кубку, який буде вручатися на наступному його розіграші ... Читати далі »
Категорія: Не салом єдиним... | Просмотров: 645 | Дата: 31.01.2010 | Коментарі (0)

В Україні будуть збудовані 10 корветів

Згідно з програмою створення кораблів класу «корвет», на Чорноморському суднобудівному заводі (ЧСЗ) до 2026 року планується збудувати 10 кораблів класу «корвет».
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на прес-конференції директор департаменту розробок і закупівлі озброєнь і військової техніки Міністерства оборони України Володимир ГРЕК.
За його словами, перший корабель має бути збудований до кінця 2012 року, а загалом до 2017 року планується завершити будівництво чотирьох корветів. «У будівництві кораблів братимуть участь близько 30 вітчизняних підприємств. Озброєння для українських корветів поставлятимуть французькі компанії DCNS, MBDA, Eurotorp», – уточнив В.ГРЕК.
При цьому він зазначив, що для Міноборони дуже важливою є згода компанії «Смарт-холдинг», яка є основним акціонером Чорноморського суднобудівного заводу, будувати перший корабель впродовж 6 місяців без попередньої оплати. «Ми чудово розуміємо ризик несистемного фінансування цього проекту з боку держави. Те, що «Смарт-холдинг» узяла на себе відповідальність за фінансову підтримку будівництва, стало одним із найважливіших чинників при визначенні переможця конкурсу на будівництво корвета», – сказав В.ГРЕК.
Також він повідомив, що наступного року на виконання робіт з будівництва п ... Читати далі »
Категорія: Не салом єдиним... | Просмотров: 749 | Дата: 16.12.2009 | Коментарі (0)

Кременчуцький всюдихід


Категорія: Не салом єдиним... | Просмотров: 627 | Дата: 05.12.2009 | Коментарі (0)

Є один шанс відродити унікальне виробництво, що було на Арсеналі

Об`єднання заводу «Арсенал» з Казенним підприємством спеціального приладобудування «Арсенал» є єдиним шансом відродити унікальне виробництво, що існувало на заводі.

Про це заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН заступник генерального директора Національного космічного агентства України (НКАУ) Віктор КРИВЕНКО.

Він повідомив, що процедура приєднання заводу «Арсенал» до КП СПБ «Арсенал» завершилася 24 листопада цього року, про що внесено відповідний запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

При цьому В.КРИВЕНКО зазначив, що в результаті об`єднання підприємств об`єднано науковий і виробничий потенціал заводу «Арсенал» і КП СПБ «Арсенал». «Це дає можливість відродити в Україні унікальне виробництво оптичного, електронного і гіроскопічного устаткування, що використовується в оборонній, ракетно-космічній і авіаційній галузях», – сказав заступник гендиректора НКАУ.

У свою чергу, генеральний директор КП СПБ «Арсенал» Микола ЛИХОЛІТ констатував, що за останні роки на заводі «Арсенал» практично втрачено унікальні виробничі можливості. «Сьогодні тільки п`ять країн у світі мають технології гіроскопічного приладобудування, Україна належить до цих країн. Створення на базі за ... Читати далі »

Категорія: Не салом єдиним... | Просмотров: 754 | Дата: 03.12.2009 | Коментарі (0)

5 найпопулярніших місць для подорожей пізньої осені

Наталія Довгопол

Більшість українських туристів належать до так званого S-типу (сонце-море-пісок), себто надають перевагу по-домашньому спокійному відпочинку на морі чи, принаймні, комфорту гірських курортів під час зимових свят.

Проте, існує ще декілька типів туристів, яким за будь-якої погоди не сидиться вдома, і для яких навіть кінець осені може перетворитися на калейдоскоп вражень. І для цього зовсім необов'язково брати чергову відпустку, адже осінь - ідеальний час для турів вихідного дня.

Статистика свідчить, що все більше українських громадян подорожують всередині країни. Минулого року їх число сягнуло цифри 2, 155 тисяч осіб. Подорожувати Україною стає модно.

Способи мандрівки поділяють на дві основні групи: самодіяльно або через турфірму. Екстримали просто обирають місце на карті, купують квиток на поїзд, шукають готелі на місці, оглядаючи туристичні принади за путівником.

Проте, такий спосіб є досить ризикованим, адже в готелях не завжди є вільні місця, а путівник ніколи не розкаже всього так, як це зробить досвідчений екскурсовод. До того ж, часом замовлений через турф ... Читати далі »

Категорія: Не салом єдиним... | Просмотров: 1440 | Дата: 29.10.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz