Головна

Реєстрація

Вхід
Четвер, 18.04.2024, 11:27
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Резонанс
1 2 3 »
Онук Бандери пропонує Януковичу обмін
 
Онук лідера ОУН Степана Бандери готовий повернути звання Герой України, надане його діду в обмін на те, що нинішній президент Віктор Янукович відмовиться від Межигір’я.
Таку угоду пропонує Степан Бандера-молодший у своєму блозі.
"От моя пропозиція: я повертаю нагороду Героя Україні, якщо ви віддасте Межигір’я, яке ви отримали від Ющенка. Я думаю, що подарунки, які ми отримали від Ющенка, вартують приблизно однаково", - пише Бандера-молодший.
Він також додав, що мовляв чув про те, що ця нагорода викликає деякі проблеми в Москві і що "Газпром може підняти ціну на газ, якщо не буде скасовано указ про нагородження до 9 травня".
"Я також чув, що польський політик погрожує Україні, що вона не стане членом ЄС, якщо не забере нагороду", - додав він.
"Якщо я поверну нагороду, Україна матиме дешевшу ціну на газ від Росії та угоду про вільну торгівлю з ЄС, яке вартує десятки мільйонів евро. Ваша власність також вартує десятки мільйонів евро. Разом ми зможемо поповнити державний бюджет і допоможемо ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 722 | Дата: 15.03.2010 | Коментарі (0)

У Полтаві заарештували банду скіммерів

У Полтаві завдяки злагодженим діям правоохоронних органів і служби безпеки ПриватБанку заарештовано банду шахраїв, так званих скіммерів, яка встигла провести за вкраденими картами 210 незаконних операцій, у результаті яких викрадено понад 200 тис. грн.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі ПриватБанку.

За інформацією представників банку, ще в квітні 2009 року було встановлено, що група невідомих осіб перевела в готівку викрадені у громадян пластикові карти через банкомати Рівненської, Полтавської, Кіровоградської і Черкаської областей. Ретельний аналіз всієї інформації, що збереглася в банкоматах, уможливив встановити дані всіх зловмисників, які проводили незаконні операції. Співробітники служби безпеки ПриватБанку продовжували відстежувати інформації про всі підозрілі транзакції в регіоні, і в результаті розшукали зловмисників, які намагалися повторити свої «подвиги» в січні 2010 року.

Інформаці ... Читати далі »

Категорія: Резонанс | Просмотров: 566 | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

СПЕЦИАЛЬНЫЕ ЛАГЕРЯ НКВД

При изучении этoй страшнoй страницы  истoрии преступлений кoммунизма пoразил тoт факт , чтo ocвoбoждения фашистскoй фабрики смерти - кoнцлагеря "БУХЕНВАЛЬД" сoветскими вoйcками пo cути не былo. Была банальная смена фашистких надзирателей "БУХЕНВАЛЬДА" на надзирателей из НКВД  и переименoвание кoнцлагеря  "БУХЕНВАЛЬД"  на "СПЕЦЛАГЕРЬ № 2".

Специальные лагеря НКВД
  лагеря для интернированных в ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 707 | Дата: 24.02.2010 | Коментарі (0)

За підготовку перевороту арештовано велику групу турецьких військових

Кількість воєначальників, затриманих у Туреччині за звинуваченням у підготовці антиурядової змови, збільшилася до 51 особи, повідомили представники правоохоронних органів країни. Як повідомляється, серед затриманих колишні голови військово-повітряних (ВПС) і військово-морських (ВМС) сил країни. У будинках деяких офіцерів проводяться обшуки, передає Associated Press.

Події, що відбуваються в Туреччині, відображають ту напружену обстановку, в якій ведеться боротьба за владу в країні між правлячою партією прем`єр-міністра країни Реджепа Тайіпа Ердогана, лідера помірно-ісламістської Партії справедливості та розвитку, і опозиційно налаштованих сил.

Політична напруженість у країні досягла піку минулого тижня, коли у Верховній раді суддів і прокурорів, яка підтримує опозицію, ухвалили усунути з посади одного з прокурорів після того, як той дав розпорядження затримати одного з колег за підозрою в зв`язках із змовниками.

... Читати далі »

Категорія: Резонанс | Просмотров: 666 | Дата: 24.02.2010 | Коментарі (0)

23 лютого краще оголосити Днем жертв громадянської війни

Представники одеського організаційного комітету «23 лютого» сьогодні звернулися до депутатів Верховної Ради України і Державної Думи Російської Федерації з пропозицією «проголосити 23 лютого Міжнародним днем жертв громадянської війни, оскільки обидві держави найбільше постраждали під час подій 1918-1921 років».
 Як передає кореспондент УНІАН, цю ініціативу було оприлюднено сьогодні під час громадянської панахиди, що відбулася біля пам`ятника загиблим на Куликовому полі, де свого часу були поховані бійці Червоної Армії і військ Центральної Ради.
«Ми вважаємо, що настав час відійти від різних ідеологічних нашарувань і поглянути на трагедію, яка сталася, з точки зору цивілізованого світу. Представники різних народів, які ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 732 | Дата: 24.02.2010 | Коментарі (0)

На дачі в заступника начальника «МВС РФ» працювали раби
 
На дачі у заступника ватажка банди «МВС РФ» Михайла Суходольського в районі Фрязіно працювали раби-гастарбайтери, розповіла журналу The New Times колишній прапорщик-кінолог Омону «Зубр» з підмосковного Щолкова Лариса Крепкова.
Вона стверджує, що міліціонери з банди «спецназ» силою захоплюють приїжджих з країн СНД на ринку робочої сили на Ярославському шосе, а потім рабська безкоштовна праця використовується як на базі Омону, так і на дачах у вищого керівництва міліції.
Тих, хто намагається втекти, омонівці жорстоко б'ють. Про це журнал повідомляє в своїй новій статті «Зубр на полюванні».

Раніше це ж видання опублікувало скандальну статтю про непривабливі справи в московській міліції «Раби Омону». У ній члени банди «другого батальйону ОМОН» ГУВС Москви, завдання якого розганяти вуличні акції протесту, поскаржилися формальному ватажку Кремля Медведєву на «нестерпні умови роботи і порушення з боку начальства».
Московські омонівці стверджували, що міліційне начальство з їхньою допомогою заробляє гроші. Зокрема повідомлялося, що керівництво батальйону вимагає під загрозою позбавлення пре ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 673 | Дата: 23.02.2010 | Коментарі (0)

Чем на самом деле грозил российский президент Америке и Европе, или как генералы вводят в заблуждениесвоего главнокомандующего
(вплив корупції на обороноздатність країни)
 
Пятого ноября президент Дмитрий Медведев объявил об ответных мерах «эффективного противодействия упорно, постоянно навязываемым нынешней администрацией США новым элементам глобальной системы ПРО в Европе». Ответ звучал грозно: «Планировалось снять с боевого дежурства три ракетных полка ракетной дивизии, дислоцированной в Козельске, а саму дивизию к 2010 году расформировать… Ничего расформировывать не будем. Кроме того, для нейтрализации при необходимости системы ПРО в Калининградской области будет развернут ракетный комплекс «Искандер». И дальше: «С территории того же самого западного региона, то есть Калининградской области, будет осуществляться радиоэлектронное подавление новых объектов системы ПРО Соединенных Штатов Америки».
Заокеанские и европейские приверженцы форсированного развертывания ПРО могли бы поблагодарить Медведева: одним пропагандистским аргументом в их пользу больше. Могли бы, если бы сказанное пр ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 648 | Дата: 15.02.2010 | Коментарі (0)

Ліквідація. Історія провалу російських спецслужб в Україні
Автор: Юрій БУТУСОВ
Інформація голови СБУ Валентина Наливайченка про арешт на гарячому відразу п’яти офіцерів Федеральної служби безпеки Росії в Одеській області видалася настільки сенсаційною, що повірити в це здавалося неможливим.
Отже, на прес-конференції глава СБУ заявив, що 27 січня офіцерів ФСБ РФ заарештовано під час отримання інформації, що містить державну таємницю, від громадянина України. Докази незаперечні — зафіксовано передачу матеріалів, оскільки зустріч повністю контролювали українські контррозвідники, особи учасників установлено.

Заява ФСБ РФ повністю підтвердила факти. Російська спецслужба не заперечила шпигунства в Україні! Головний пафос росіян полягав у тому, що їхні дії були нібито лише відповіддю на розвідувальну активність українців проти Росії. Найсмішнішим було твердження, що шпигунський скандал — провокація СБУ, що нібито міжнародна практика рекомендує виявляти шпигунів і видавати їх тихо, без розголосу. Цікавий і, звісно, випадковий збіг — н ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 753 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Поліція Греції звинувачує двох братів-українців у вбивстві поліцейського
(козацькому роду нема переводу :( )
 
Правоохоронні органи Греції звинувачують двох братів, громадян України, у вбивстві поліцейського, нападі на поліцію та інших злочинах.
Про це повідомив у суботу на прес-конференції в Афінах керівник поліцейського управління столичної області Аттіка бригадний генерал Янніс ДИКОПУЛОС, передає РІА Новости.
За словами полісмена, 30-річного громадянина України було затримано напередодні, його 34-річний брат при спробі затримання викрав автомобіль і зник. Обох чоловіків оголошено в розшук українськими властями по лінії Інтерполу за підозрою в скоєнні різних злочинів, додав генерал. При цьому він не назвав прізвища підозрюваних.
За версією слідства, брати смертельно поранили 3 квітня 2009 року в Афінах офіцера поліції, який помер за два місяці. Також в цьому нападі був поранений напарник убитого. Приводом для нападу стало викрадення автомобіля, яке, ймовірно, вчинили брати.
Категорія: Резонанс | Просмотров: 537 | Дата: 13.02.2010 | Коментарі (0)

Современные палестинцы оказались прямыми потомками древних евреев
 
Профессор истории Тель-авивского университета получил премию французских журналистов за свою весьма спорную и противоречивую книгу о происхождении еврейского народа
Книга, которая была опубликована издательством Resling, в течение 19 недель находилась в Израиле в списке бестселлеров. А во Франции, где ее пребывание на полках книжных магазинов едва ли перевалило за полгода, уже продано 25.000 экземпляров. Этого достаточно для того, чтобы закрепиться в списке бестселлеров. В своей работе Санд рассматривает вопросы, которые во многом остаются табу в израильском обществе, в том числе родовые истоки еврейского народа и генетическое родство с ним современных израильтян. Ранее лауреатами престижной премии становились такие авторы, как французский интеллектуал Раймон Арон, литературный критик Джордж Стайнер, писатель Милан Кундера и историк Франсуа Паре.
 
 В книге "Когда и как был придуман еврейский народ?" автор пытается доказать, что евреи, живущие в Израиле и в дру ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 834 | Дата: 13.02.2010 | Коментарі (0)

Турецький мільярдер отримав 11 років за розтрату
(олігархи і їх діти непідсудні тільки в Україні!?)
Турецький мільярдер Мехмет КАРАМЕХМЕТ одержав 11 років і 8 місяців в`язниці за розтрату коштів банку Pamukbank, який йому належав до 2002 року. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на AFP.
Бізнесмен, зокрема, звинувачується у неналежному використанні виданих банком позик. Чи був він сам одержувачем коштів, і яка була сума розтрачених позик, агентство не уточнює. Крім тюремного ув‘язнення вирок суду включив штраф у розмірі 472 мільйони турецьких лір (близько 227 мільйонів євро).
У захисту ще є шанс оскаржити вирок.
Суд не став ув‘язнювати М.КАРАМЕХМЕТА, взявши з нього підписку про невиїзд.
За оцінками журналу Forbes, у 2009 році статок М.КАРАМЕХМЕТА був другим за величиною в Туреччині. Йому належить холдинг Cukurova Group, який, зокрема, володіє 14 відсотками акцій найбільшого турецького мобільного оператора Turkcell.
Pamukbank належав М.КАРАМЕХМЕТУ до 2002 року, потім через неповернення кредитів він був націоналізований турецькою владою. У результаті фінансових труднощів М ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 554 | Дата: 11.02.2010 | Коментарі (0)

Жириновський має претензії до української влади: «обжерлися сала»...
 
Віце-спікер Державної думи РФ, лідер ЛДПР Володимир ЖИРИНОВСЬКИЙ вимагає від влади України повернути йому фабрику у місті Костополь Рівненської області, яка належала його предкам.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі радіостанції «Эхо Москвы».
«Фабрика моя – з 1905 року… Вони (Україна) ж хочуть в Євросоюз - зобов`язані повернути. Прибалтика повертає всім все, і вони мають повертати. Я один прошу, що, важко дати? Такі уперті, обжерлися сала, і нічого не хочуть. Я писав листи ЯНУКОВИЧУ, ЮЩЕНКУ і ТИМОШЕНКО – ніхто мою фабрику мені не повертає. Теж мені, європейці. Нехай повернуть майно», - заявив В.ЖИРИНОВСЬКИЙ.
Він відзначив, що ця частина України входила «у спільну країну» і там жили його предки.
«Там їх могили, а зараз це закордон, я туди навіть не можу поїхати інколи. І не дозволяють зайти на фабрику», - поскаржився В.ЖИРИНОВСЬКИЙ.

Як повідомлялося, В.ЖИРИНОВСЬКИЙ неодноразово заявляв, що домагатиметься від українського уряду повернення Едельштейну деревообробної фабрики, що раніше належала його діду Іцх ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 755 | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (0)

Легені свиней зробили придатними для пересадки людині
 
Австралійські медики розробили методику, завдяки якій легені свиней стають придатними для трансплантації людині. Методика була розроблена спільними зусиллями фахівців Лікарні Альфреда (The Alfred Hospital) і Лікарні Святого Вінсента (St Vincent's Hospital) в Мельбурні (Австралія).
Професор Тоні Д'Апайс (Tony D'Apice) з Лікарні Святого Вінсента займається розведенням свиней для потреб трансплантології з 1989 року. В ході останнього дослідження йому вдалося замінити гени свиней, які відповідають за вироблення чужорідного білка, що викликає реакцію відторгнення, спадковою інформацією людини.
 
Співробітники Лікарні Альфреда взяли легені у генномодифікованих тварин і підключили їх до апарату, який використовується для підтримки життєздатності органу перед трансплантацією. Вентилятор приладу забезпечує наповнення легенів повітрям, а насос прокачує через них кров, імітуючи процес дихання.
За словами Гленна Ве ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 689 | Дата: 06.02.2010 | Коментарі (0)

Захід Європи. Ми вимираємо!!!

Категорія: Резонанс | Просмотров: 600 | Дата: 22.01.2010 | Коментарі (0)

У Севастополі дідівщину зняли на відео і виклали в Інтернет

Військовослужбовці військової частини А-2355 Повітряних Сил виклали в інтернеті знятий на мобільний 5-хвилинний шокуючий сюжет, що відобразив жорстокі знущання над товаришем по службі.
Солдати по черзі безжально б`ють в казармі свого товариша Володимира Ревуна, а той відчайдушно закривається від ударів руками. Ще один відточує удари, двоє знімають на камеру. Через пару хвилин перший звільняє місце другому. У хід солдати пустили навіть шкіряні пояси і гумовий тапочок. І все це у супроводі жартів, сміху і матів. Втекти від побоїв Ревуну не дали: наздогнавши його знову, завершили бійню ударами по нирках. Як з`ясувалося, цьому «кіно» вже кілька місяців. Побоїще у севастопольській військової частини сталося ще в кінці жовтня, але до цього часу про нього мовчали, пише Сегодня.
Військові прокоментували цей факт дивним чином, всупереч один одному. За словами заступника командира Повітряного командування «Південь» полковника Олега Кудренка, це був всього лише ... нерозумний жарт солдатів! «У Ревуна не виявлено ні саден, ні ударів, ні інших слідів побоїв, і з проханням про медичну допомогу він не звертався, - говорить він. - Володимир і товариші по сл ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 648 | Дата: 18.01.2010 | Коментарі (0)

1-15 16-30 31-43
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz