Головна

Реєстрація

Вхід
П'ятниця, 26.04.2024, 14:28
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Життя...
Казка від Діда Панаса 1984 рік

Категорія: Життя... | Просмотров: 1109 | Дата: 11.02.2010 | Коментарі (0)

Частина згущеного молока в українських магазинах є фальсифікатом
 
Частина згущеного молока, що реалізується в українських магазинах, є фальсифікатом.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Києві сказав президент Громадського об`єднання із захисту прав споживачів «Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» Валентин БЕЗРУКИЙ з посиланням на проведене центром дослідження.

Він повідомив, що Центр експертиз "ТЕСТ” здійснив тестування 6-ти марок згущеного молока вітчизняного виробництва, які, згідно з етикеткою, виготовлені тільки з молочних жирів за державним стандартом (ДСТ), тобто класичного згущеного молока.
За словами В.БЕЗРУКОГО, згущене молоко також можуть виробляти за ТУ (технічними умовами) з використанням рослинних жирів, але це має бути зазначено на етикетці.

Із тестованих марок - "Заріччя”, "Омка”, "Варіатор”, "Первомайський МКК”, "Бахмачконсервмолоко” і "Білики” – державному стандарту відповідали лише дві марки – «Заріччя» і "Первомайський МКК”.
Два протестовані зразки містили рослинні жири, «які н ... Читати далі »
Категорія: Життя... | Просмотров: 939 | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (1)

Чоловічі розваги

Категорія: Життя... | Просмотров: 1119 | Дата: 05.12.2009 | Коментарі (0)

Почав діяти інтернет-аукціон для мільярдерів

Перший інтернет-аукціон для мільярдерів під назвою BillionaireXchange офіційно відкрився 9 листопада в США. Про це повідомляє Reuters. За словами одного із засновників аукціону Квентіна Томпсона (Quintin Thompson), з урахуванням нинішньої економічної ситуації в США багатьом багатим людям необхідно мати можливість купити або продати ті чи інші активи, не привертаючи уваги до угоди. Як вважають організатори торгів, BillionaireXchange займає свою нішу - між загальнодоступним інтернет-майданчиком eBay і аукціонними домами Sotheby’s або Christie’s.
 
BillionaireXchange працював у тестовому режимі протягом десяти місяців, і за цей час з його допомогою було проведено операцій з різними активами на суму більше 180 мільйонів доларів.
На BillionaireXchange практично анонімно можна реалізувати яхти, літаки, вертольоти, коштовності, колекційні вина, дорогі автомобілі, витвори мистецтва і елітну нерухомість. Для того, щоб р ... Читати далі »
Категорія: Життя... | Просмотров: 688 | Дата: 11.11.2009 | Коментарі (0)

Суд засудив засновника фінансової піраміди на 150 років ув'язнення

Суд Нью-Йорка засудив засновника найбільшої в світі "фінансової піраміди" Бернарда Медоффа до 150 років тюремного ув’язнення, передає Reuters.
Це максимальний термін, який загрожував колишньому главі фондової біржі Nasdaq, який створив безпрецедентну в історії фінансову піраміду об`ємом 64,8 мільярда доларів.
Адвокати, посилаючись на похилий вік підсудного (71 рік), просили суд дати йому не більше 12 років.
Напередодні федеральний суд США затвердив конфіскацію майна Медоффа на суму 170 мільярдів доларів (за законами США він зобов`язаний відшкодувати суму до триразового розміру заподіяної шкоди).
 
Медофф раніше зізнався в суді, що протягом 20 років ошукував інвесторів і регулюючі органи і що він не здійснював ніяких операцій, а просто клав всі кошти на свій банківський рахунок, видаючи з нього кошти на вимогу клієнтів у вигляді ... Читати далі »
Категорія: Життя... | Просмотров: 628 | Дата: 11.07.2009 | Коментарі (2)

Панорамні фотографії Львова
 
"Віртуальний Львів" - це панорамні фотографії міських споруд, інтер’єрів, тощо, кут огляду яких, по горизонталі та по вертикалі, складає 360 градусів. На екрані монітора створюється панорамне тривимірне зображення, котре оточує глядача сферою у 360 градусів. Зображення можна збільшувати чи зменшувати, а також повертати під різним кутом огляду, що дає відчуття присутності в конкретному місці. Переглядаючи віртуальну 3D-панораму, Ви отримаєте повне уявлення про пам'ятки міста та Львів загалом, а також значно більше візуальної інформації, ніж зі звичайної фотографії.

Панорами можна знайти за цією адресою: http://www.dailylviv.com/?page=virtual_lviv
Категорія: Життя... | Просмотров: 600 | Дата: 06.01.2009 | Коментарі (0)

Більше ніж кава: гід по львівських кав’ярнях

Кожен, хто захоче провести перший новорічний тиждень у Львові, цього року не прогадає. Місто, традиційно відоме своєю культурою міських кав’ярень, за останній рік значно додало в їх різноманітті, якості і, що рідко трапляється по всій Україні, вишуканості.
Свого часу відомий письменник Юрко Винничук опублікував книжку Кнайпи Львова. Проте, у книжці йдеться про кав'ярні минулого і сучасному киянину чи одеситу, що вирішать навідатися до Львова, вона не стане в нагоді.
Своєрідним гідом у львівські кав'ярні є блог Криївка, де вже інший Юрко, а саме Юрій Назарук, ставши за остатній рік помітною постаттю у львівському середовищі, описує свої, варті уваги, кав'ярні. І хоча якими б чудовими ці кав'ярні не були, варто пам'ятати, що всі вони - це вже продукт сучасного маркетингу, зорієнтований на туристів, що до того знали хіба що дзеркальні бари та кафе, оббиті вагонкою.
Тож навіть кав'ярні групи Назарука, Криївка чи Ст ... Читати далі »
Категорія: Життя... | Просмотров: 769 | Дата: 30.12.2008 | Коментарі (0)

Любовь и Время
 
Когда-то давным-давно на Земле был остров, на котором жили все духовные ценности.
Но однажды они заметили, как остров начал уходить под воду. Все ценности сели на свои корабли и уплыли.

На острове осталась лишь Любовь. Она ждала до последнего, но когда ждать уже стало нечего, она тоже захотела уплыть с острова. Тогда она позвала Богатство и попросилась к нему на корабль, но Богатство ответило:
– На моем корабле много драгоценностей и золота, для тебя здесь нет места.

Когда мимо проплывал корабль Грусти она попросилась к ней, но та ей ответила:
– Извини, Любовь, я настолько грустная, что мне надо всегда оставаться в одиночестве.

Тогда Любовь увидела корабль Гордости и попросила о помощи ее, но та сказала, что Любовь нарушит гармонию на ее корабле.

Рядом проплывала Радость, но та так было занята весельем, что даже не услышала о призывах Любви.

Тогда Любовь совсем отчаялась.

Но вдруг она услышала голос, где-то позади:
– Пойдем Любовь, я возьму тебя с собой.

Любовь обернулась и увидела старца. Он довез ее до суши и, когда старец уплыл, Любовь спохватилась, ведь она забыла спросить его имя.

Тогда она обратилась к По ... Читати далі »
Категорія: Життя... | Просмотров: 688 | Дата: 27.09.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz