Головна

Реєстрація

Вхід
Віторок, 16.04.2024, 16:20
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Бізнес

Кабмін затвердив концепцію будівельно-ощадних кас

Кабінет міністрів затвердив Концепцію розвитку житлової кооперації і упровадження житлових будівельно-ощадних кас в Україні.
Текст розпорядження №243-р від 17 лютого ц.р. опублікований на урядовому порталі.
 
Згідно з документом, концепція передбачає вирішення проблеми шляхом розвитку житлової кооперації і упровадження житлових будівельно-ощадних кас, які разом з іпотечним кредитуванням повинні стати ефективними складовими механізму забезпечення громадян житлом.

Житлово-будівельна каса – це фінансова установа, діяльність якої пов`язана із залученням вкладів фізичних осіб, наданням вкладникам кредитів для поліпшення їх житлових умов з державною підтримкою у вигляді премій на вклади ... Читати далі »

Категорія: Бізнес | Просмотров: 714 | Дата: 24.02.2010 | Коментарі (0)

В Україну вже й картоплю завозять із Африки
 
Дефіцит картоплі в Україні спробують компенсувати за рахунок імпорту. Про це пише тижневик «Коментарі:».
За інформацією видання, в Одеському порту наразі перебувають кілька суден з імпортною картоплею. Основні країни-постачальники картоплі - Єгипет і Саудівська Аравія, - які відправили до України продукцію, зібрану вже в 2010 році. З Європи у нинішньому сезоні картопля не постачатиметься через вищу вартість автомобільної доставки.
Як повідомила «Коментарям:» менеджер із закупівель групи компаній «Аркадія» (Одеса) Ольга РУБАН, яка спеціалізується на імпорті овочів, у цьому сезоні обсяги закордонних поставок будуть на 40% більшими від торішніх. Водночас імпортери не готові точно сказати, яку частку із завезеної до України картоплі буде реалізовано на внутрішньому ринку, а який обсяг пройде транзитом у Росію й Молдову.
Як пише видання, необхідність увезення картоплі з-за кордону зумовлена двома основними причинами. По-перше, сьогодні на внутрішньому ринку не вистачає достатньої кількості картоплі вітчизняного виробництва. А, по-друге, якість продукції, яку пропонують на продаж українські сільгоспвиробники, серйозно кульга ... Читати далі »
Категорія: Бізнес | Просмотров: 646 | Дата: 21.02.2010 | Коментарі (0)

Працівники СБУ перехопили на кордоні Росії 120 тонн контрабандних яблук
 
Співробітники Управління Служби безпеки України в Сумській області попередили контрабандне переміщення з України до Росії вантажу яблук загальною вагою 120 тонн і вартістю понад 630 тис. грн.
Як повідомили УНІАН у прес-групі УСБУ в Сумській області, співробітниками Служби було затримано на пункті пропуску «Велика Писарівка» шість вантажівок з причепами, заповнених яблуками, які намагалися вивезти до сусідньої держави з використанням підроблених документів щодо їх відправника та отримувача.
За даним фактом Управлінням СБУ в Сумській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 15 та ч.2 ст. 201 Кримінального кодексу України («замах на контрабанду»). За вчинення подібного виду злочину українським законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією предметів контрабанди. 

 http://www.unian.net/ukr/news/news-362936.html

Категорія: Бізнес | Просмотров: 627 | Дата: 15.02.2010 | Коментарі (0)

В Одесі накрили порностудію, яка працювала в режимі on line
 
Працівники одеської міліції викрили злочинну групу осіб, яка організувала порностудію з трансляцією через мережу Інтернет "подій" в режимі реального часу.
Про це УНІАН повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України.
За даними ДЗГ, до складу злочинної групи входили: 38-річна жінка, яка виконувала функції організатора, 23-річна співучасниця - адміністратор та 15 дівчат - виконавиць, віком від 18 до 23 років.
У кожного члена групи були чітко визначені обов’язки. Зокрема, організатор заманювала дівчат та здійснювала їх підбір для роботи моделями на орендованих квартирах, в так званих веб-студіях. Також до обов’язків організатора входило контролювання оплати послуг Інтернет-провайдера та нарахування "заробітної плати". Адміністратор навчала моделей роботі з комп’ютером в режимі "on line” та спілкуванню з "клієнтами” порнографічних сайтів англійською мовою.
За допомогою комп`ютерної техніки та відеокамер дівчата "працювали" у три зміни по 8 годин. Дівчина-модель за замовленням клієнта виконувала його еротичні бажання в реальному часі. За зміну модель могла заробити близько тисячі доларів США.
Для отримання грошей за ... Читати далі »
Категорія: Бізнес | Просмотров: 682 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Черепиця із пластикового сміття
Категорія: Бізнес | Просмотров: 645 | Дата: 02.12.2009 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz