Головна

Реєстрація

Вхід
Понеділок, 29.04.2024, 05:24
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2010 » Лютий » 14 » Хто як уміє ... так і заробляє
02:17
Хто як уміє ... так і заробляє
В Одесі накрили порностудію, яка працювала в режимі on line
 
Працівники одеської міліції викрили злочинну групу осіб, яка організувала порностудію з трансляцією через мережу Інтернет "подій" в режимі реального часу.
Про це УНІАН повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України.
За даними ДЗГ, до складу злочинної групи входили: 38-річна жінка, яка виконувала функції організатора, 23-річна співучасниця - адміністратор та 15 дівчат - виконавиць, віком від 18 до 23 років.
У кожного члена групи були чітко визначені обов’язки. Зокрема, організатор заманювала дівчат та здійснювала їх підбір для роботи моделями на орендованих квартирах, в так званих веб-студіях. Також до обов’язків організатора входило контролювання оплати послуг Інтернет-провайдера та нарахування "заробітної плати". Адміністратор навчала моделей роботі з комп’ютером в режимі "on line” та спілкуванню з "клієнтами” порнографічних сайтів англійською мовою.
За допомогою комп`ютерної техніки та відеокамер дівчата "працювали" у три зміни по 8 годин. Дівчина-модель за замовленням клієнта виконувала його еротичні бажання в реальному часі. За зміну модель могла заробити близько тисячі доларів США.
Для отримання грошей за перегляд "еротичного шоу” організатор на своє ім`я відкрила рахунок в іноземному банку. Саме туди клієнти перераховували кошти за перегляд "приватного шоу”, які виконували дівчата. Отримані на рахунок гроші знімались за допомогою електронної картки та ділилися навпіл між виконавицею і адміністратором.
При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками міліції було встановлено, що розповсюдження "приватних порно-шоу” відбувалося в орендованих квартирах в Одесі за чотирма адресами протягом півтора року.
У затриманих дівчат вилучено речові докази та проведено експертизу, яка підтвердила, що розповсюджувана відеопродукція містить елементи порнографії.
За цими фактами порушено кримінальну справу за ст.301 (ввезення, виготовлення, збут розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. 

http://www.unian.net/ukr/news/news-358614.html

Після успіху "Аватара" порностудії переходять на 3D
 
Лідером за кількістю пошукових запитів у Google, пов`язаних з 3D-порнографією, виявилася Чехія, повідомляє сайт T3. На другому місці опинилася Норвегія, на третьому - Фінляндія. За ними йдуть США, Канада і Великобританія.
Пік інтересу інтернетників до 3D-порно припав на січень 2010 року, коли однією з головних світових новин був касовий успіх фільму "Аватар". На цій хвилі одразу кілька порностудій оголосили про намір зняти стереоскопічне кіно дорослих. Зокрема, такі плани озвучив італійський режиссер Тінто Брас.
Пошуковий запит "Avatar porn" користується найбільшою популярністю в Нідерландах і Новій Зеландії, зазначає з посиланням на T3 Лента.ру.

http://www.unian.net/ukr/news/news-362591.html

Категорія: Бізнес | Переглядів: 688 | Додав: Semson
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz