Головна

Реєстрація

Вхід
П'ятниця, 29.03.2024, 17:49
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2010 » Лютий » 14
Ліквідація. Історія провалу російських спецслужб в Україні
Автор: Юрій БУТУСОВ
Інформація голови СБУ Валентина Наливайченка про арешт на гарячому відразу п’яти офіцерів Федеральної служби безпеки Росії в Одеській області видалася настільки сенсаційною, що повірити в це здавалося неможливим.
Отже, на прес-конференції глава СБУ заявив, що 27 січня офіцерів ФСБ РФ заарештовано під час отримання інформації, що містить державну таємницю, від громадянина України. Докази незаперечні — зафіксовано передачу матеріалів, оскільки зустріч повністю контролювали українські контррозвідники, особи учасників установлено.

Заява ФСБ РФ повністю підтвердила факти. Російська спецслужба не заперечила шпигунства в Україні! Головний пафос росіян полягав у тому, що їхні дії були нібито лише відповіддю на розвідувальну активність українців проти Росії. Найсмішнішим було твердження, що шпигунський скандал — провокація СБУ, що нібито міжнародна практика рекомендує виявляти шпигунів і видавати їх тихо, без розголосу. Цікавий і, звісно, випадковий збіг — н ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 750 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Західні лідери де–факто визнали Януковича Президентом, привітавши його з перемогою
 
Віктор Янукович іще не став Президентом України де–юре, а його вже визнають таким де–факто. Причому не соратники й однодумці, які зараз переймаються переважно тим, що ділять портфелі у ще не легітимізованій владі, а лідери світових держав і організацій. І йдеться вже навіть не про Росію та СНД — «беріть вище»...
«Від імені НАТО я тепло вітаю Януковича з його обранням Президентом України. Вибори були вільними, чесними і демократичними, зразковими для всього регіону», — таке повідомлення надійшло на адресу лідера Партії регіонів від генерального секретаря Північноатлантичного Альянсу Фога Расмуссена. Керівник структури, якою виборці «регіоналів» з їхньої подачі лякають дітей, запевняє «нового Президента» в тому, що «НАТО віддане поглибленню нашого стратегічного партнерства з Україною», і висловлює «особисте сподівання» на «тісні контакти з Президентом Януковичем».
«Високу оцінку рівню розвитку демократії в Україні, що було підтверджено під час проведення президентських виборів» у телефонній розмові з переможцем другого туру виборів, дав і президент США Барак Обама. Якого, до речі, в Америці часто критикую ... Читати далі »
Категорія: Геополітика | Просмотров: 677 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Про правильне розуміння націоналізму
Кім Чен Ір
Бесіда з відповідальними працівниками ЦК Трудової партії Кореї 26 і 28 лютого 91 року доби Чучхе (2002).
Важливо мати правильне уявлення про націоналізм. Це допоможе людям домагатися консолідації нації, виступати на захист її інтересів і зробити свій внесок у відкриття шляху до творення її долі.
Націоналізм зародився як ідеологія захисту інтересів нації в момент її формування та розвитку. Кожна нація формується у певний свій час. Вся ж нація являє собою соціальний колектив, історично сформований і усталений на основі кровної та мовної спорідненості, спільності території і культурного життя. Нація складається з різних класів і прошарків. В будь-якій країні, в будь-якому суспільстві не можна побачити людину, що не належить до тієї чи іншої нації. І оскільки людина належить до певного класу, прошарку і в той же час до певної нації, вона наділена як класовим, так і національним характером. Ці дві риси, класові і національні вимоги нерозривно і тісно взаємопов’язані. Зрозуміло, класи, прошарки, що утворюють націю, володіють різними класовими потребами та інтересами в залежності від свого неоднакового соціально-економічного становища. Не заважа ... Читати далі »
Категорія: Це варто прочитати | Просмотров: 917 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

В Одесі накрили порностудію, яка працювала в режимі on line
 
Працівники одеської міліції викрили злочинну групу осіб, яка організувала порностудію з трансляцією через мережу Інтернет "подій" в режимі реального часу.
Про це УНІАН повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України.
За даними ДЗГ, до складу злочинної групи входили: 38-річна жінка, яка виконувала функції організатора, 23-річна співучасниця - адміністратор та 15 дівчат - виконавиць, віком від 18 до 23 років.
У кожного члена групи були чітко визначені обов’язки. Зокрема, організатор заманювала дівчат та здійснювала їх підбір для роботи моделями на орендованих квартирах, в так званих веб-студіях. Також до обов’язків організатора входило контролювання оплати послуг Інтернет-провайдера та нарахування "заробітної плати". Адміністратор навчала моделей роботі з комп’ютером в режимі "on line” та спілкуванню з "клієнтами” порнографічних сайтів англійською мовою.
За допомогою комп`ютерної техніки та відеокамер дівчата "працювали" у три зміни по 8 годин. Дівчина-модель за замовленням клієнта виконувала його еротичні бажання в реальному часі. За зміну модель могла заробити близько тисячі доларів США.
Для отримання грошей за ... Читати далі »
Категорія: Бізнес | Просмотров: 680 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Тігіпко пропонує провести непопулярні реформи
 
Політики повинні узяти на себе всю повноту відповідальності за ситуацію в Україні і, відмовившись від популістських обіцянок, провести непопулярні в населення, але необхідні для добробуту людей у майбутньому реформи.
Про це у коментарі тижневику «Дзеркало тижня» (№ 5 (785), 13-19 лютого) заявив екс-кандидат на пост Президента України Сергій ТІГІПКО.
«Основні реформи потрібно здійснити в економіці. І саме ці реформи зіштовхнуться з серйозним опором із боку як чиновників, так і частини суспільства. Першочерговими кроками має стати дерегуляція економіки, проведення адміністративної реформи, перегляд фіскальної політики та відмова від соціального популізму», - заявив він.
С.ТІГІПКО переконаний, що, перш за все, необхідно скоротити кількість держчиновників, які паразитують на контролі кожного кроку підприємців.
«Скорочення контролерів допоможе й боротьбі з корупцією, але здолати опір давно сформованої системи буде дуже нелегко», - підкреслив він.
Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 729 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Краєвиди України!

Категорія: Це варто послухати/побачити | Просмотров: 661 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (0)

Відеопосібник "Малі Річки України"

з трьоїх частин (загальна тривалість 20 хв).

Автор Володимир Фесенко (громадська організація "Ярина", Київ). 

Фільм перший "Проблеми"






 
Категорія: Екологія | Просмотров: 717 | Дата: 13.02.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz