Головна

Реєстрація

Вхід
Середа, 24.04.2024, 04:47
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2010 » Лютий » 10
Політична боротьба в Україні
(справжні причини)
 
Україна обрала не лідера держави, а посадову особу
На думку голови парламентського Комітету з питань національної безпеки та оборони Анатолія ГРИЦЕНКА, населення України так і не обрало лідера держави, оскільки в країні, як показали результати голосування, немає загальнонаціонального лідера.
Про це йдеться в переданому УНІАН коментарі А.ГРИЦЕНКА.
За його словами, «країна обрала посадову особу – Президента. Обрала третиною голосів від усіх виборців. Навіть менше, ніж половиною тих, хто прийшов на дільниці. З очевидним і небезпечним регіональним розломом. І рекордним числом «проти всіх».
«За таких умов я не маю наміру виходити з нинішньої коаліції, так само, як і входити в нову. Очевидно, першу розвалять, а другу – створять. Без мене», - заявив А.ГРИЦЕНКО.
За його прогнозами, сьогодні важко сказати, яким буде склад нового уряду, скільки
Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 770 | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (0)

Жириновський має претензії до української влади: «обжерлися сала»...
 
Віце-спікер Державної думи РФ, лідер ЛДПР Володимир ЖИРИНОВСЬКИЙ вимагає від влади України повернути йому фабрику у місті Костополь Рівненської області, яка належала його предкам.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі радіостанції «Эхо Москвы».
«Фабрика моя – з 1905 року… Вони (Україна) ж хочуть в Євросоюз - зобов`язані повернути. Прибалтика повертає всім все, і вони мають повертати. Я один прошу, що, важко дати? Такі уперті, обжерлися сала, і нічого не хочуть. Я писав листи ЯНУКОВИЧУ, ЮЩЕНКУ і ТИМОШЕНКО – ніхто мою фабрику мені не повертає. Теж мені, європейці. Нехай повернуть майно», - заявив В.ЖИРИНОВСЬКИЙ.
Він відзначив, що ця частина України входила «у спільну країну» і там жили його предки.
«Там їх могили, а зараз це закордон, я туди навіть не можу поїхати інколи. І не дозволяють зайти на фабрику», - поскаржився В.ЖИРИНОВСЬКИЙ.

Як повідомлялося, В.ЖИРИНОВСЬКИЙ неодноразово заявляв, що домагатиметься від українського уряду повернення Едельштейну деревообробної фабрики, що раніше належала його діду Іцх ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 755 | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (0)

Відбувається народження громадського суспільства в Україні???
Наші перемоги: 7 причин для оптимізму
...
7. Громадянське суспільство
Вдруге на президентських виборах в Україні увесь світ побачив існування громадянського суспільства в Україні. Саме завдяки 4,35% громадян, які прийшли і проголосували "не підтримує жодного", ми отримали картинку 49 на 45%.
Абсолютно помиляються ті прихильники Тимошенко, хто звинувачує цих активних громадян у перемозі Януковича.
Навпаки, якби вони були відсутніми, і клімат, і ситуація в Україні була б зовсім іншою. А так, завдяки цим молодим та енергійним паросткам громадянського суспільства, Україна має понад 1 мільйон офіційно зафіксованих виборців, які активно виявили свою позицію, а переможець має менше 50%.

Ще важливий момент - на виборах 2006 року "не підтримали жодного" - 1,77% виборців, 2007 - 2,73%. Тобто в Україні впевнено зростає кількість активних громадян, які розуміють, що навіть у випадку відсутності того кандидата, якому хочеться віддати голос, варто все одно скористатися виборчим правом, і продемонструвати позицію, а заодно і запобігти можливим підтасовкам.
У Києв ... Читати далі »
Категорія: Соціум | Просмотров: 593 | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (0)

Грецію охопив загальний страйк
(Наслідки великого державного боргу)
(Заходи щодо податкового контролю за багатіями)
 
Грецькі аеропорти закрито сьогодні для всіх внутрішніх і закордонних рейсів у зв`язку з тим, що авіадиспетчери беруть участь у 24-годинному страйку службовців держсектору. Грецькі та іноземні авіакомпанії намагалися поінформувати пасажирів про скасування рейсів, і їх представники переоформляють квитки на четвер та інші дні.
Службовці держсектору Греції страйкують на знак протесту проти скорочення зарплат та проти інших заходів жорсткої економії, оголошених урядом, передає ІТАР-ТАСС. В акції беруть участь працівники міністерств і держпідприємств, закрито всі університети, технічні вузи і школи, до лікарень приймають пацієнтів лише в екстрених випадках.
Міський громадський транспорт працює як завжди, за винятком легкого наземного метро і потягів Організації залізниць Греції, які роблять перерви у роботі на кілька годин.
... Читати далі »
Категорія: Міжнародна економіка | Просмотров: 627 | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (0)

Частина згущеного молока в українських магазинах є фальсифікатом
 
Частина згущеного молока, що реалізується в українських магазинах, є фальсифікатом.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Києві сказав президент Громадського об`єднання із захисту прав споживачів «Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» Валентин БЕЗРУКИЙ з посиланням на проведене центром дослідження.

Він повідомив, що Центр експертиз "ТЕСТ” здійснив тестування 6-ти марок згущеного молока вітчизняного виробництва, які, згідно з етикеткою, виготовлені тільки з молочних жирів за державним стандартом (ДСТ), тобто класичного згущеного молока.
За словами В.БЕЗРУКОГО, згущене молоко також можуть виробляти за ТУ (технічними умовами) з використанням рослинних жирів, але це має бути зазначено на етикетці.

Із тестованих марок - "Заріччя”, "Омка”, "Варіатор”, "Первомайський МКК”, "Бахмачконсервмолоко” і "Білики” – державному стандарту відповідали лише дві марки – «Заріччя» і "Первомайський МКК”.
Два протестовані зразки містили рослинні жири, «які н ... Читати далі »
Категорія: Життя... | Просмотров: 939 | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (1)

Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz