Головна

Реєстрація

Вхід
Неділя, 05.05.2024, 16:01
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2009 » Грудень » 09
Битва за землю: як селищний голова Глевахи почубився з Академією наук


"Верховний суд завалений справами, там черги на роки, а вони за 2–3 тижня приймають рішення на користь Глевахи"... "Я їм покажу півтора мільярда доларів і все решта"... "Котеджі треба зносити"...

З дня на день Верховний суд України остаточно вирішить долю 400 га землі під селищем Глеваха на Київщині. На селекційні поля, де десятиріччями Інститут фізіології рослин і генетики Національної академії наук України вирощував нові сорти пшениці та елітне насіння, претендує селищна громада Глевахи в особі її голови. За рахунок селекційних полів селище почало рости вшир. Тим часом на території спірної землі під столицею бурхливо ведеться будівництво...
Земля потрібна всім: і мертвим, і живим, і ненародженим
Співробітники Інституту фізіології рослин і генетики НАНУ обурюються...
– Це катастрофа і для інституту, і для країни. Відрізати такий селекційний масив, який годує країну, – це злочин проти держави, – упевнений член-кореспондент Національної академії наук, заступник директора Інституту фізіології рослин і генетики НАНУ Віктор Швартау. – Візиткою нашого інституту є близько 80 відсотків кращих сортів озимої пшениці, які створені, створюються і передаються у виробництво. Це все відбувається на землях ДП "Дослідне сільськогосподарське виробництво І ... Читати далі »
Категорія: Корупція | Просмотров: 780 | Дата: 09.12.2009 | Коментарі (0)

Ярославський розповів, скільки витратив на Євро

Президент групи DCH Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ вважає, що "є живим прикладом того, як можна з успіхом, задоволенням і радістю інвестувати в Харків".
Як передає ІА "МОСТ-Харьков", про це він сказав сьогодні, виступаючи на інвестиційному форумі IFIK. Доповідь О.ЯРОСЛАВСЬКОГО була короткою і стосувалася виключно сум, які його компанія інвестувала в підготовку до Євро-2012, зазначає агентство.
За його словами, «загальна вартість «Металіста» – 670 мільйонів гривень. З них обласний бюджет виділив 85 мільйонів гривень, міський, – 50 млн., і держава – 210 млн. Залишок за обласним бюджетом – 35 мільйонів гривень, 15 мільйонів – за міським бюджетом, і 36,6 – за центральним бюджетом. Якщо все скласти, то виходить 325 мільйонів інвестувала група DCH. Це те, що стосується стадіону».
«Якщо говорити про аеровокзальний комплекс, - продовжив О.ЯРОСЛАВСЬКІЙ, - то порядок цифр там такий: 64 мільйони євро – термінал (близько 640 мільйонів гривень), і 727 мільйонів по титулу – це проект нової злітної смуги. Сюди ще можна додати 40 мільйонів, які ми витратили на дороги (три дороги навколо «Металіста» – Державинська, Власовський, Храмова). 80 мільйонів – дитяча футбольна Академія. І 90 мільйонів гривень ми витратили на тренувальну базу в селищі Високе».
Як повідомляв УНІАН, 5 грудня 2009 року в ... Читати далі »
Категорія: Особистості | Просмотров: 565 | Дата: 09.12.2009 | Коментарі (0)

Нейрохірург Слюсарчук заявляє, що у нього вкрали 2 терабайти пам'яті

Відомий український нейрохірург, який володіє унікальними здібностями із запам’ятовування інформації, професор Андрій СЛЮСАРЧУК заявляє про викрадення його наукових розробок.
Про це А.СЛЮСАРЧУК повідомив в інтерв’ю УНІАН.
За його словами, це сталося минулого четверга, 3 грудня. Зловмисники проникли до його помешкання у Львові й забрали з комп’ютера накопичувач пам’яті об’ємом 2 терабайти.
"Були викрадені результати п’ятнадцяти років моєї пекельної роботи. Наукові матеріали стосувалися дослідження мозку, роботи з пам’яттю, розвитку нейронауки. Там містилися мої гіпотези, коментарі, які можуть зробити виклик сучасній науці. Вони не були надруковані, ще тривав процес їх узагальнення. Практично, зникло все”, - сказав А.СЛЮСАРЧУК.
При цьому професор зазначив, інші цінні речі злодії не взяли.
У зв’язку з цим вчений висловив припущення, що за цією крадіжкою можуть стояти силові структури, зокрема, й іноземних держав.
"Я є відомим нейровченим. Я працюю з такими технологіями, бажання отримати які є у багатьох держав. Ця крадіжка є великою втратою не лише для мене, але й для країни”, - зауважив професор.
А.СЛЮСАРЧУК також заявив, що відчуває навмисне створення навколо себе несприятливих умов та намагання паралізувати його діяльність.
Крім то ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 668 | Дата: 09.12.2009 | Коментарі (0)

Обрій відплати

Густав Водічка

Горизонт возмездия

Когда украинские "вельможи" языком болтают - чувствуется, что все они должны болтаться на верёвках.
Уничтожение украинского правящего класса - это народная эротическая фантазия, с которой приятно засыпать, но страшно просыпаться...
Конечно, нас мучает совесть. Желать смерти ближнего - это грех. Трудно привыкнуть к мысли, что эти люди нам давно уже не ближние. И вряд ли существует разница между теми, кто нами правит и лютым врагом, напавшим на Отечество.

Когда немцы топтали Украину, они были холёные, богатые, красивые, ловкие, любили своих детей и родителей, обожали Германию и очень хотели присвоить украинские народные ресурсы. Ну, прямо как наши олигархи! Тоже холёные, богатые, красивые, ловкие, любят своих детей и родителей, обожают Германию и прочие курортные места. Они присвоили украинские народные ресурсы. Обратили население в рабов, покрыли страну руинами и выжимают последние соки из всего ... Читати далі »

Категорія: Це варто прочитати | Просмотров: 758 | Дата: 09.12.2009 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz