Головна

Реєстрація

Вхід
П'ятниця, 03.05.2024, 14:07
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2010 » Березень » 15 » Табачник - геть!
03:49
Табачник - геть!
Студенти піднімають рух спротиву Табачнику
«Табачник - геть!»

Херсонські студенти cтворили осередок спротиву з вимогою негайної відставки Дмитра ТАБАЧНИКА з посади міністра освіти та науки. Як передає кореспондент УНІАН, у розповсюдженому в місцевих ЗМІ повідомленні йдеться, що 13 березня студенти Херсона об’єдналися в осередок громадського спротиву «Табачника геть!» у рамках загальноукраїнської кампанії. Координатор кампанії у регіоні, студент Херсонського національного технічного університету Дмитро ЄМЕЛЬЯНЕНКО повідомив, що вже у понеділок у вишах обласного центру розпочнеться просвітницька кампанія, що має на меті донести до студентів і викладачів неприпустимість перебування Д.ТАБАЧНИКА на такій високій посаді. Осередок уже випустив перше друковане звернення до херсонських студентів, у якому зазначається, що відставка Д.ТАБАЧНИКА – питання часу. Також у зверненні міститься заклик з понеділка у всіх навчальних закладах перед початком занять писати на дошках у класах та аудиторіях: «Табачника - геть!» і вивішувати над дверима навчальних закладів плакати з таким же змістом.
 
http://focus.ua/politics/105887
 
Заступник міністра подав у відставку через призначення Табачника
 
Заступник міністра освіти і науки Павло Полянський подав у відставку.
Як повідомляють Українські новини, причиною такого рішення стало призначення Дмитра Табачника міністром.
Полянський працював на посаді заступника міністра з 23 січня 2008 року.
До цього 14 років пропрацював вчителем історії та 10 років у Міносвіти на різних посадах.
Як відомо, Табачник був призначений міністром 11 березня.
Наступного дня, 12 березня, депутат від НУНС В'ячеслав Кириленко зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення Табачника.
 
http://www.pravda.com.ua/news/2010/03/14/4861942/
 
Прихильники Табачника звинувачують студентів у провокації
 
Херсонська студентська організація «Екосоюз» обурена заявами про створення осередку спротиву з вимогою негайної відставки міністра освіти та науки України Дмитра ТАБАЧНИКА і вважає це результатом дій політиків, які втягують студентство в політичні маніпуляції. Як передає кореспондент УНІАН, про це сказано в розповсюдженому 14 березня у місцевих ЗМІ повідомленні. «Багато місцевих студентів обурено заявами від імені всього херсонського студентства невеликої групи нікому невідомих доброзичливців з середовища нібито самих студентів. Це ні що інше, як політична провокація, створена безпосередньо політиками, зацікавленими у розколі українського суспільства», - вважає голова Херсонської студентської організації «Екосоюз» Олександр ЗАДЕРЕЙ. На його думку, «неодноразові спроби втягнути херсонське студентство в політичні маніпуляції деяких політиків, які загралися, переходять всі рамки глузду». Ця студентська організація планує на початку тижня провести прес-конференцію, на якій збирається «розігнати мильні бульбашки, запущені над Херсоном». Як повідомляв УНІАН,13 березня студенти Херсона об’єдналися в осередок громадського спротиву «Табачника геть!». Координатор кампанії у регіоні, студент Херсонського національного технічного університету Дмитро ЄМЕЛЬЯНЕНКО повідомив, що вже у понеділок у вишах обласного центру розпочнеться просвітницька кампанія, що має на меті донести до студентів і викладачів неприпустимість перебування Д.ТАБАЧНИКА на такій високій посаді. Осередок уже випустив перше друковане звернення до херсонських студентів, у якому зазначається, що відставка Д.ТАБАЧНИКА – питання часу. Також у зверненні міститься заклик з понеділка у всіх навчальних закладах перед початком занять писати на дошках у класах та аудиторіях: «Табачника - геть!» і вивішувати над дверима навчальних закладів плакати з таким же змістом. 
 http://www.unian.net/ukr/news/news-367401.html


 
Категорія: Економіка і внутрішня політика | Переглядів: 852 | Додав: Semson | Теги: українофобія, Табачник
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz