Головна

Реєстрація

Вхід
П'ятниця, 03.05.2024, 12:48
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2010 » Березень » 15
Онук Бандери пропонує Януковичу обмін
 
Онук лідера ОУН Степана Бандери готовий повернути звання Герой України, надане його діду в обмін на те, що нинішній президент Віктор Янукович відмовиться від Межигір’я.
Таку угоду пропонує Степан Бандера-молодший у своєму блозі.
"От моя пропозиція: я повертаю нагороду Героя Україні, якщо ви віддасте Межигір’я, яке ви отримали від Ющенка. Я думаю, що подарунки, які ми отримали від Ющенка, вартують приблизно однаково", - пише Бандера-молодший.
Він також додав, що мовляв чув про те, що ця нагорода викликає деякі проблеми в Москві і що "Газпром може підняти ціну на газ, якщо не буде скасовано указ про нагородження до 9 травня".
"Я також чув, що польський політик погрожує Україні, що вона не стане членом ЄС, якщо не забере нагороду", - додав він.
"Якщо я поверну нагороду, Україна матиме дешевшу ціну на газ від Росії та угоду про вільну торгівлю з ЄС, яке вартує десятки мільйонів евро. Ваша власність також вартує десятки мільйонів евро. Разом ми зможемо поповнити державний бюджет і допоможемо ... Читати далі »
Категорія: Резонанс | Просмотров: 726 | Дата: 15.03.2010 | Коментарі (0)

Майбутнє вищої освіти: повернення корупції?

Щойно посівши крісло гуманітарного віце-прем’єра, Семиноженко окреслив зміни у сфері вищої освіти… Табачник мовчить, але студенти вже оголосили йому «джихад»…

ЗОВНІШНЄ ТЕСТУВАННЯ І КОРУПЦІЯ НЕСУМІСНІ?

Перша заява пана Семиноженка на новій посаді – Кабмін змінюватиме систему зовнішнього оцінювання знань вип ... Читати далі »

Категорія: Освіта | Просмотров: 1035 | Дата: 15.03.2010 | Коментарі (0)

Студенти піднімають рух спротиву Табачнику
«Табачник - геть!»

Херсонські студенти cтворили осередок спротиву з вимогою негайної відставки Дмитра ТАБАЧНИКА з посади міністра освіти та науки. Як передає кореспондент УНІАН, у розповсюдженому в місцевих ЗМІ повідомленні йдеться, що 13 березня студенти Херсона об’єдналися в осередок громадського спротиву «Табачника геть!» у рамках загальноукраїнської кампанії. Координатор кампанії у регіоні, студент Херсонського національного технічного університету Дмитро ЄМЕЛЬЯНЕНКО повідомив, що вже у понеділок у вишах обласного центру розпочнеться просвітницька кампанія, що має на меті донести до студентів і викладачів неприпустимість перебування Д.ТАБАЧНИКА на такій високій посаді. Осередок уже випустив перше друковане звернення до херсонських студентів, у якому зазначається, що відставка Д.ТАБАЧНИКА – питання часу. Також у зверненні міститься заклик з понеділка у всіх навчальних закладах перед початком занять писати на дошках у класах та аудиторіях: «Табачника - геть!» і вивішувати над дверима навчальних закладів плакати з таким же змістом. ... Читати далі »
Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 851 | Дата: 15.03.2010 | Коментарі (0)

Орбіти уряду Миколи Азарова
 
Мустафа Найєм, Сергій Лещенко


Перший віце-прем’єр Андрій Клюєв Клюєв – універсальний комунікатор Партії регіонів. Загальновідомо, що під час помаранчевої революції він очолював тіньовий штаб Януковича, але перебував у постійному контакті із оточенням Ющенка. І, наприклад, у момент оголошення Януковича президентом в листопаді 2004-го, Клюєв знаходився в одному автомобілі разом з... Юлією Тимошенко. У 2006-му той же самий Клюєв був координатором перетягування перебіжчиків з БЮТ до "Антикризової коаліції". Під час минулорічних консультацій Тимошенко з Януковичем прізвище Клюєва неодноразово спливало як члена переговорної групи. Зараз Клюєв як перший заступник Азарова може виявитись ознакою балансу. Клюєв – давній опонент групи "РосУкрЕнерго". Він міг би стати дієвою противагою Фірташу, Льовочкіну та Бойку, хоча найпевніше, сталося інакше – перед призначенням в уряд сторони розподілили сфери впливу: Бойко одноосібно веде газову сферу та не втручатиметься, приміром, в атомну енергетику, яку віддадуть під Клюєв ... Читати далі »
Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 1034 | Дата: 15.03.2010 | Коментарі (0)

Бандерівці – вороги нацистів!

Матеріали Нюрнберзького процесу в яких згадується про ОУН-УПА.
Інформація до роздумів і об'єктивних дискусій навколо ОУН-УПА і Степана Бандери.

Це документ 014-USSR – СЕКРЕТНИЙ ЦИРКУЛЯР АЙНЗАЦГРУПИ С-5 (оперативні військово-терористичні частини, створені гітлерівцями для ліквідації населення), датований 25 листопада 1941 року. У ньому констатувалося як достовірно встановлений факт, що "рух Бандери" готує антинімецьке повстання на окупованих територіях з метою створення незалежної української держави! У зв'язку з цим айнзацгрупі було наказано всіх виявлених бандерівців розстрілювати після ретельного допиту. А всі протоколи допитів негайно відправляти начальству. Цей доказ, представлений трибуналу радянськими прокурорами, свідчить, що бандерівці були жертвами ще одного злочину нацистів – позасудових розправ за ознакою належності до політичної організації.

Ще один документ – звіт Головного управління нацистської Німеччини про події в Україні, ... Читати далі »
Категорія: Козацькому роду нема переводу | Просмотров: 1056 | Дата: 15.03.2010 | Коментарі (0)

Большая морская победа
 Легендарный Preventer
Судно Preventer, простояв около пяти месяцев на рейде, наконец-то зашло к причалу сельхозпредприятия «Нибулон», загрузилось и покинуло Украину. Компании удалось побороть произвол руководителей порта. Однако справедливость ей обошлась — в более чем 120 млн. грн.
То, что Preventer смог зайти к причалу «Нибулона» в Николаеве, — настоящее чудо. И не потому, что это произошло вопреки утверждениям чиновников о несоответствии габаритов судна нормативной документации. Слабость доводов капитана и начальника порта, да и исполняющего обязанности министра транспорта доказали не только суд и эксперты, но прежде всего — реальность. Удивительно, что в Украине нашлась компания, которая решилась на пятимесячную войну с огромным бюрократическим апп ... Читати далі »
Категорія: Корупція | Просмотров: 1161 | Дата: 15.03.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz