Головна

Реєстрація

Вхід
Субота, 04.05.2024, 04:06
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2009 » Березень » 29

Податкова накрила конвертаційний центр з обігом 500 мільйонів

Співробітники податкової міліції ДПА в Донецькій області викрили потужний конвертаційний центр, річний обіг якого перевищував 500 млн. грн.

Як повідомили УНІАН в Управлінні податкової міліції ДПА в Донецькій області, затримано трьох жителів міста Донецька, які організували діяльність кримінального угруповання з метою надання послуг з конвертації безготівкових коштів у готівку, мінімізації податкових зобов`язань і легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом. Один із затриманих раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння економічних злочинів.

До складу угруповання входили до десяти учасників – дилерів, бухгалтерів і кур`єрів. Грошові потоки спрямовувались ними через рахунки фіктивних підприємств, які відкривалися на підставних осіб у банківських установах міст Донецька, Сімферополя, Одеси, Києва, а відтак переводились у готівку і легалізовувались.

Одним з напрямів діяльності кримінального угруповання була легалізація коштів, одержаних шляхом розкрадань на підприємствах державної форми власності за попередньою змовою з посадовими особами цих підприємств.

Річний обіг коштів на рахунках конвертаційного центру перевищував 500 млн. грн. У зв`язку з міжрегіональним характером діяльності кримінального угруповання для викриття його діяльності було залучено більш як 70 оперативних сп ... Читати далі »

Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 533 | Дата: 29.03.2009 | Коментарі (0)

Росія пропонує відмовитися від долара

Президент Росії Дмитро МЕДВЕДЄВ вважає за доцільне відмовитися від долара як єдиної резервної валюти.

Про це Д.МЕДВЕДЄВ заявив в інтерв`ю телекомпанії Бі-Бі-Сі.

«Абсолютно очевидно, що нинішня валютна система не справилася з викликами. Це добре, що ми ще мали якийсь набір валют: долар, євро, фунт стерлінгів. Але, по-хорошому, на майбутнє ця система має бути заснована на мультивалютній корзині, вона повинна включати й інші регіональні резервні валюти. Якщо ми зможемо домовитися, то в майбутньому можна говорити і про створення якоїсь супервалюти», - сказав Д.МЕДВЕДЄВ.

Президент Росії зазначив, що цю тему він вже обговорював з прем`єр-міністром Великої Британії Гордоном БРАУНОМ, з іншими колегами, зокрема й з китайськими. «Звичайно, ми реалісти, і я сподіваюся, що перебуваю на реалістичній позиції», - сказав він.

На думку Д.МЕДВЕДЄВА, пропорції, що склалися у світовій економіці, вже не зовсім відповідають сучасному стану життя. «Ми бачимо, як швидко розвиваються так звані динамічні економіки, як швидко зростають особливі ринки, такі як ринки БРІК (Бразилія, Росія, Індія, Китай), як швидко розвивається Далекий Схід. Тому все це потрібно враховувати. Але криза - це не привід для того, щоб сказати: все, зафіксовані нові пропорції, нова ... Читати далі »

Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 572 | Дата: 29.03.2009 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz