Головна

Реєстрація

Вхід
Понеділок, 06.05.2024, 23:31
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ
Категорії цікавого
Загальні новини [0]
Резонанс [43]
Економіка і внутрішня політика [139]
Міжнародна економіка [27]
Геополітика [11]
Енергетична безпека [25]
Бізнес [5]
Особистості [13]
Козацькому роду нема переводу [13]
Культурний простір [3]
Соціум [32]
Корупція [19]
Система, що пронизує всю державу
Освіта [23]
Життя... [8]
Екологія [5]
Це варто прочитати [6]
Це варто послухати/побачити [14]
Не салом єдиним... [6]
Гу-мор [0]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2008 » Жовтень » 27

Нерухомість уже продається за півціни, земля – за 30% вартості

Застройщики, банкиры и риэлторы врут, пугая ростом цен на жилье. Недвижимость уже продается со скидкой 30-50%, и остановить обвал невозможно.

Их можно понять: никто не хочет терять деньги. Поэтому вся эта компания усиленно "заливает" СМИ прогнозами, что цены не только не упали, но даже будут расти.

Реальность такова. Если вы хотите купить квартиру, можете смело открывать газету и делить все цены пополам. Там обозначены индикативные уровни, которые уже давно реально не выдерживаются. Если у вас есть вся сумма, и вы готовы ее заплатить быстро, можете смело выбивать скидку - не только на "вторичке", но и на "первичке", и даже по коттеджам. Возможно, это будут не 50%, но 30-40% вам уже "сбросят".

Ужас случился буквально за последний месяц. Еще в июле я говорил с другом из Харькова. Он работал коммерческим директором в самой крупной местной строительной компании. Уже тогда Саша рассказывал, что нет ни покупателей, ни кредитных денег на достройку проектов. Причем такая ситуация была по всему Харькову. Но надежда еще оставалась.

... Читати далі »

Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 618 | Дата: 27.10.2008 | Коментарі (0)

Сколько можно заработать на Интернет-адресах

Удачный адрес в Интернете (домен) может принести своему владельцу миллионы долларов. Самый дорогой на сегодня адрес во всемирной паутине обошелся покупателю в 12 миллионов долларов. Такие деньги он выложил за домен sex.com. В Украине доходы профессиональных торговцев интернет-адресами (домейнеров) скромнее и, по словам самих же торговцев, редко превышают  тысячу долларов в месяц. Впрочем, эксперты утверждают, что громкие сделки по покупке доменов на украинском рынке еще впереди.

Цена вопроса

Доменное имя не дается владельцу сайта в пожизненное пользование. Стандартный срок регистрации составляет 1-2 года. После его истечения регистрацию необходимо продлять. Стоимость регистрации и ее продления зависит от зоны – домен в зоне .com обходится в 20 долларов в год, а в .com.ua – 10 долларов. В то же время рыночная цена доменного имени на вторичном рынке может быть в десятки и сотни раз выше.

В Украине вторичный рынок доменов пока ... Читати далі »

Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 630 | Дата: 27.10.2008 | Коментарі (0)

Автомобільні гіганти на межі банкрутства

  General Motors Corp. (GM) і Chrysler LLC провели вихідні за столом переговорів, оскільки сувора реальність спаду американської економіки змусила компанії перебороти конкурентні розбіжності і спробувати домовитися про злиття.

Про це заявляє агентство "Інтерфакс Україна" з посиланням на газету The Wall Street Journal.

Злиття і допомога федерального уряду, схоже, залишаються для двох компаній з детройтської "великої трійки" автовиробників останньою можливістю залишитися на плаву, думають аналітики, тому що їхні резерви висохнуть ще до кінця 2009 року.

Незважаючи на спростування представників обох компаній, експерти почали задаватися питанням про те, як незабаром вони звернуться за захистом від кредиторів відповідно до закону про банкрутство. Заява кожного з цих гігантів про банкрутство може викликати ланцюгову реакцію не тільки в автомобільній промисловості США, але й у Європі й Азії.

Крах автомобільних імперій може стати непосильним тягарем для федерального уряду, якому доведеться вирішувати проблеми безробіття і пенсійного забезпечення співробітників таких компаній, пише видання WSJ.

За ос ... Читати далі »

Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 650 | Дата: 27.10.2008 | Коментарі (4)

Ан-70 повернуть до життя

Україна відновила припинений восени 2006 року завершальний етап програми державних випробувань нового військово-транспортного літака Ан-70.  Випробування етапу "Б" виконуються відповідно до графіка, затвердженого Міністерства промислової політики і Міністерства оборони України, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Найближчим часом на Ан-70 буде проведено десантування людей і вантажів на оптимальних для цього режимах польоту, а також відпрацьована система гальмування при посадці на грунтові майданчики.

Потреба у фінансуванні для завершення держпрограми випробувань в 2011 році оцінюється в $132 млн. Початі роботи по модернізації електронного устаткування і систем літака: підприємства-партнери отримали відповідні технічні завдання.

Також підготовлена і передана на затвердження уряду України концепція нового закону "Про загальнодержавній цільовій оборонній програмі створення і закупівлі військово-транспортного літака Ан-70", за яким терміни передачі першого серійного Ан-70 українським військовим зміщені з 2006 -го на 2011 рік.

Програма створення оперативно-тактичного військово-транспортного літака короткого зльоту і посадки Ан-70 реалізується РФ і Україною на ... Читати далі »

Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 585 | Дата: 27.10.2008 | Коментарі (0)

2009 року нафта коштуватиме 40 доларів за барель

Нігерія і Лівія закладають до бюджету на 2009 рік ціну нафти в 45 дол за баррель. Раніше Нігерія розраховувала на вартість рівня 62,5 дол за барель, повідомяляє агентство "Інтерфакс" .

Нігерія в серпні і вересні була найбільшим виробником нафти в Африці. На нафтового експорт припадає близько 80% спільних доходів країни і 95% валютної виручки.

Лівія, що володіє найбільшими запасами нафти в Африці, також використовуватиме рівень в 45 дол за барель для бюджету наступного року в порівнянні з 65 дол за баррель в 2008 році.

"Навіть при 45 дол за баррель ми зможемо продовжити розвиток", - заявив глава центрального банку країни Фархат Бенгдара.

По прогнозах аналітиків Merrill Lynch, для того, щоб отримувати прибуток, найбільший світовий експортер нафти Саудівська Аравія повинен використовувати в бюджеті ціну в 40 дол за баррель, ОАЕ - 40-45 дол за баррель і Катар - 55 дол за барель.

Бахрейн в бюджеті на наступні два роки встановив вартість нафти в 60 дол за баррель. Нафти припадає на частку близько 82% спільних доходів країни. Бахрейн планує добувати порядка 190 тис. баррелів нафти в добу.

... Читати далі »

Категорія: Економіка і внутрішня політика | Просмотров: 588 | Дата: 27.10.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Календар
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів цікавого
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz